UrthLeaf CBD Review CBD Hemp Oil CBD Hylki CBD Bath Bomb CBD Salve Og CBD Vape Pen and More
UrthLeaf CBD Review: CBD Hamp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


Denna CBD-recension skriven av en av våra gästbloggarar för UrthLeaf CBD.


I den här CBD-granskningen , ska jag granska hela raden med CBD-produkter från ett kaliforniskt CBD-företag som heter UrthLeaf. CBD EUCALYPTUS BATH BOMB 50MG kommer att starta den här granskningen genom att prata lite om företaget, deras varumärke och produktkvalitet. Denna CBD-granskning kommer att bli helt ärlig och opartisk.UrthLeaf CBD Review: CBD Hamp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter – Första intryck


För det första vill jag påpeka att jag har fått produkterna från UrthLeaf inom en vecka: det var så lång tid det tog paketet att anlända från Kalifornien (USA) till London (UK). I det stora tingen är det nästan dubbelt så snabbt som det har tagit för liknande paket att nå mig från Kalifornien. Det visar att det från juridisk synvinkel inte finns några problem med UrthLeaf CBD -produkter vid gränskontrollen, vilket är bra nyheter för alla internationella kunder.


UrthLeaf CBD-produkter - Första intryck
UrthLeaf CBD-produkter – Första intryck


Hela paketet har anlänt i en mycket hipster och professionell papperspåse med UrthLeaf-märke men på grund av det våta vädret i London blev väskan våt i mitt ryggsäck och det var inte längre värt att presenteras i denna CBD-recension. Mitt första intryck av UrthLeaf CBD-produkter var föreningen med natur, jord och jord. Detta beror på företagets mycket professionella logotyp som verkar vara inriktad på grönt och hälsosamt liv och antyder att deras produkter är naturliga.


UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter – Förpackning


Alla UrthLeaf CBD-produkter finns i mycket robust och kvalitetspapper. UrthLeaf CBD-badbomb förpackning är den enda produkten som bryter formen när den kommer i en brun låda som är vanligare i skönhetsindustrin. Till exempel när jag går in i några lyxiga apoteksaffärer i Brick Lane eller Cananry Wharf, visas badbomber och tvål i liknande minimalistiska och hipster chic förpackning. Har granskade många CBD-produkter tidigare, vad som gjorde att UrthLeafs förpackningar sticker ut är det faktum att det är mycket detaljerat och innehåller mycket med användbar information om varje produkt. Enligt min mening är detta mycket användbart ur användarens synvinkel.


UrthLeaf CBD CBD HEMP OIL TINCTURE 1800MG , 900 mg och 1800 mg


UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture 300 mg, 900 mg och 1800 mg

Jag har testat UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture i tre styrkor under kursen på en vecka i olika sociala miljöer. Efter att ha smakat många CBD-oljetinkturer tidigare är UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture smaksatt och smakar inte som cannabis eller hampa. Den är väldigt neutral men rik och smakar som läcker italiensk olja som du skulle ha på din sallad på en fin stadsrestaurang. Även om jag inte har något emot smaken av cannabis eller hampa, inser jag att många CBD-oljebrukare kan ha negativ konnotation förknippad med cannabis- och hampprodukter eftersom CBD i huvudsak är ett cannabisderivat minus THC. Med tanke på att UrthLeaf CBD-hampoljetinktur har en neutral smak, är den idealisk för alla som vill dra nytta av CBD-olja utan smaken av hampa eller cannabis. Jag konsumerade UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture oralt innan jag gick till sängs genom att lägga några droppar under tungan. Inom en halvtimme kände jag mig mjuk, avslappnad och fokuserad. Det finns en felaktig anmärkning som CBD gör dig hög. Tvärtom, det hjälper till att stabilisera din hjärna och fokusera. Jag experimenterade också med UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture i 900 mg genom att lägga till den i min pre-workout proteinshake bestående av blåbär, mjölk, proteinpulver och en banan. Jag fick proteinskakningen två timmar innan jag gick till gymmet och jag måste erkänna att CBD-oljan verkligen hjälpte till med fokusaspekten på gymmet och verkligen förbättrade min uthållighet, särskilt när det gällde hjärt- och vikträningen. Den neutrala smaken av UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture gör den perfekt för att blanda den med olika livsmedel och drycker. Min personliga inställning är att konsumera svagare CBD-olja oralt och lägga till CBD-olja med högre styrka till mat och dryck. På företagets webbplats anger UrthLeaf att de endast använder icke-genetiskt modifierad industriell hampa från vissa utvalda CBD-gårdar. Jag tror att detta påstående verkligen går hand i handske med deras jordiska och naturinspirerade varumärke.


UrthLeaf CBD Hamp Oil Tincture 300 mg, 900 mg och 1800 mg

UrthLeaf CBD Gelkapslar 900 mg


UrthLeaf CBD gelkapslar 900 mg UrthLeaf CBD Gel Kapslar 900 mg


Jag förstod aldrig riktigt begreppet att konsumera CBD-gelkapslar förrän jag spillde CBD-olja över hela iphone medan jag tog lite CBD-olja när jag var på väg. UrthLeaf CBD Gelkapslar 900 mg erbjuder bekvämligheten att konsumera CBD-olja när du är på resande fot. Likaså insåg jag att UrthLeaf CBD Gel Capsules 900 mg också kan hjälpa till med renomméad riskhantering. Oinformerade människor kan vara skeptiska till en som konsumerar CBD-olja från en pipett och UrthLeaf CBD Gel Capsules 900mg erbjuder definitivt mer diskretion för att konsumera CBD på offentliga platser eller till och med på arbetsplatsen. Jag bestämde mig för att ha några CBD-gelkapslar medan jag var på en lång underjordisk resa i London. Naturligtvis var jag lite ansträngd och stressad efter en lång dag på kontoret och liv och rörelse i staden. Jag tappade ned 2 CBD-kapslar med lite välsmakande fizzy limonadbubbelte och efter cirka 30 minuter började effekterna av CBD gradvis slå in. Jag kände mig mer avslappnad, komponerad och kyld till den punkt där jag pratade med mina pendlare . Jag gillar verkligen det faktum att UrthLeaf CBD Gel-kapslar kommer i 900 mg, en ganska hög styrka. Det är ganska lätt att justera CBD-intaget med CBD-olja genom att ta några droppar mer eller mindre. Men med CBD Gel-tabletter vill du få optimal effekt utan att behöva svälja tio CBD-kapslar. CBD kapselstyrka är definitivt på rätt punkt. På UrthLeafs webbplats och på etiketten anges att deras CBD-kapslar innehåller:


Fraktionerad kokosnötsolja (MCT Medium Chain Triglycerider)
Gelatin (gelatinkapslar)
Non GMO Sunflower Lecitin
Full Spectrum Hamp Oil


UrthLeaf CBD gelkapslar 900 mg

UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve 900 mg


UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg

Här är vad UrthLeaf hävdar om deras CBD Hemp Healing Salve:UrthLeafs mest sålda, aktuella salva tillverkas genom att extrahera fullspektrum, CBD-rik, hampa olja och infoga den med organisk lavendelblommorolja, organisk kokosnötolja, vitamin E och ekologisk bivax. Dessa enkla ingredienser skapar en kraftfull salva som är fullpackad med antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att behandla alla dina värk, smärta och ömma muskler. Vi vill också använda vår salve på snitt, sår, torr hud och eksem! För snabbare, riktad lättnad, massera helt enkelt en liten mängd i det drabbade området.

UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mgSammantaget sammanfattar detta UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve extremt bra. För mer än ett år sedan har jag utvecklat ett hudtillstånd som kallas uticaria. Jag hade gjort många blodprover och såg min läkare vid flera tillfällen, men den exakta orsaken till min allergi var okänd. Jag fick höra att det kan vara allt från stress till min kropps intolerans mot fuktigt brittiskt väder. Jag fick därför ta Loratadine anti-allergitabletter. Om jag inte tog tabletterna varje morgon skulle mina kroppsdelar plötsligt bli röda och jag skulle utveckla ett utslag. Det är väldigt irriterande att leva med ett sådant tillstånd. Jag försökte genast UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve på drabbade hudområden och utslaget försvann på cirka 5 minuter. Vad jag emellertid har lagt märke till är att med hjälp av UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve , CBD Hemp Oil och CBD Bath Bomb, mitt tillstånd har blivit att avgå. Det totala antalet allergiska händelser har minskat och även om jag inte tar mina anti-allergitabletter kan jag lätt ta sig en dag eller två. Detta är mycket uppmuntrande och visar definitivt att CBD har mycket potential att hjälpa till att behandla och lindra hudsjukdomar och allergier.


UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg

Jag planerade inte att använda UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve för något annat än att hjälpa till att behandla min allergi och torr hud, men efter en månad att vara borta från gymmet, bestämde jag mig för att gå tillbaka till min normala bänkpressvikt bara för att upprätthålla en ryggskada. I grund och botten kunde jag inte lyfta stången uppåt, den landade på magen och jag försökte skjuta den från mig med ryggen. Jag insåg inte det då, men jag hade förstuderat min korsrygg och jag hade mycket smärta efter träningen. Jag applicerade stora mängder UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve två gånger innan jag gick till sängs och en gång på morgonen. Resultaten var otroliga, min ryggsmärta började sjunka och efter två dagar hade den försvunnit helt. CBD HEMP OIL PET TINCTURE 300MG här är inget annat än ett mirakel eftersom det kräver minst två veckor att ryggsmärtor läker. Jag rekommenderar därför starkt UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve för alla som lider av gymskador och allergier eller hudskador. Lukten av UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve är extremt trevlig och sofistikerad och har inga berättande tecken på att du använder en hampa eller CBD-produkt. Jag blev mycket förvånad över att lukten av denna UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve är väldigt mild, rustik och påminner mig om en resa till en vacker trädgård från en av de viktorianska romanerna! Vanligtvis har liknande salter en mycket skarp och inte helt behaglig lukt. UrthLeaf CBD Hemp Healing Salve fungerar också bra som kroppskräm och är en utmärkt ersättning för parfym.


UrthLeaf CBD Hamp Healing Salve 900 mg

UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg


UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg

Jag är i allmänhet mer en duschperson och på grund av min livliga rutin har jag inte tid att ta ett helblåst bad med såpbubblor och nostalgiska gula gummi-ankor. Jag slutligen slutade att ta ett varmt bad i helgen med lite läckra bubbelte. Jag knuffade Eucalyptus Bath Bomb när jag fyllde upp badet. Det började upplösas mycket gradvis och gav en mycket lugnande och fräsch doft till hela badrummet. När jag gick i badet har jag märkt att jag känner mig väldigt avslappnad, lugn och min hud blev extremt mjuk och smidig. Efter ungefär en timme kände jag mig väldigt föryngd och extremt avslappnad. Eucalyptus CBD Bath Bomb kombinerar det bästa från båda världar genom att föra CBD in i kosmetika och kroppsvårdsprodukter. CBD HEMP HEALING SALVE 900MG kunde definitivt känna de terapeutiska effekterna av CBD på min hud och mitt fysiska och mentala tillstånd. Min hud kändes yngre och min kropp kändes bara avslappnad. Denna CBD-badbomb hjälpte mig att få en mycket god natts sömn och hjälpte till att återuppliva hela kroppen. Jag kände definitivt väldigt positiva resultat hela veckan.


UrthLeaf Eucalyptus CBD Bath Bomb 50mg

UrthLeaf CBD Vape Pen 200 mg


UrthLeaf CBD Vape Pen 200mg

Jag tycker om en bra vape och har provat alla typer av vape e-vätskor från Storbritannien, Malaysia och USA. Jag gillar att vape alla mina juicer i 3 mg nikotin. Jag tycker att nikotin får mig att känna mig väldigt upprörd och kladdad. Jag har bara vape CBD-olja en eller två gånger tidigare. Jag minns att jag hade några problem med vaping CBD eliquid på mina Uwell och Vopoo vape tanks eftersom de inte var mycket vänliga mot CBD eliquid. En sak som jag verkligen gillar med U rthLeaf CBD Vape Pen är att det kommer med ett batteri och ett förfylldt CBD-patron som betyder att jag inte behöver slösa bort någon tid på att handla efter en vape-tank och lämpliga patroner. Det finns inte heller någon fråga om att få effektvattnet rätt att få en bra vape ur CBD elikvitet. UrthLeaf CBD Vape Pen börjar med utseendena och är väldigt snygg och har ett mycket lyxigt utseende. Vapenpennens batteri har en elegant stålfinish och patronen är gjord av glas och inte plast, vilket verkligen hjälper till att hålla alla nasties ute och håller CBD eliquid ren och oskadad. Vapen är extremt slät. Tidigare hade jag fall av CBD-olja som smakade bränd eller “inte rätt”. Detta är något som höll mig borta från vaping CBD. UrthLeaf gör definitivt allt det tunga lyftet mitt som tillhandahåller en CBD vape penna som faktiskt är konfigurerad för att vape CBD. Du behöver inte blanda dig med några komplexa inställningar eller kontroller. Allt du behöver göra är att dra dig och njuta. Vapen är mycket slät och naturlig. Jag rekommenderar denna CBD vape penna för alla som söker omedelbar avkoppling. CBD-olja och kapslar tar lite längre tid att träda i kraft genom intag. Tvärtom, vaping CBD har en nästan omedelbar effekt.


UrthLeaf CBD Review: CBD Hemp Oil, CBD Capsules, CBD Bath Bomb, CBD Salve And CBD Vape Pen


UrthLeaf CBD-produkter: slutlig bedömning


Under denna CBD-granskning har jag upptäckt att kvaliteten på CBD-produkterna och påståendena från UrthLeaf stöds av deras överlägsna kvalitet. Som helhet är UrthLeaf definitivt ett av de allra bästa organiska CBD-varumärkena som jag har smakat. Det organiska temat går igenom varumärket och hela vägen till UrthLeafs CBD-produkter . Jag tyckte att UrthLeafs CBD-produkter var mycket effektiva med att lindra stress, ångest, muskelsmärta, ryggsmärta, hudskador och allergier. Du behöver dock inte ha ett villkor för att ta CBD. Jag tycker att CBD är ett mycket bra sätt att chillax med lite chilloutmusik i bakgrunden. Jag skulle särskilt vilja rekommendera UrthLeaf till de människor som letar efter ett mer subtilt hamp- och CBD-märke som inte exakt smakar som hampa eller ropa cannabis! När det gäller priserna erbjuder UrthLeaf CBD ett stort värde för pengarna med tanke på att du får en ekologisk produkt som är tillverkad av högkvalitativ industriell hampa från några valda hamp gårdar !